EKVI
Rólunk
Hírek
Kapcsolat
Képtár
Dokumentumtár
Dokumentumtár 2
Szerződések
WebMail
Hiba Bejelentő
Intézményeink
Bölcsődék
Óvodák
Általános Iskolák
Középiskolák
Egyéb Intézmények
Imókő Üdülő
Óvodák
Bervavölgyi Óvoda
Katica Óvoda
Katica Óvoda Eszterlánc Tagóvoda
Ney Ferenc Óvoda
Ney Ferenc Óvoda Farkasvölgyi Tagóvoda
Dr. Hibay Károly Óvoda
Joó János Óvoda
"Ovi-Vár" Óvoda
Szivárvány Óvoda
Gyermeklánc Óvoda
Bölcsődék
Cecey Éva Bölcsőde
Lajosvárosi Bölcsőde
Módszertani Bölcsőde
Semmelweis Bölcsőde

IMÓKŐ ÜDÜLŐ: visszatérő vendégkör

Az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye sokrétű feladatkörének egyike az Imókő Üdülő üzemeltése. Az Egertől 6 kilométerre, festői erdei környezetben Felsőtárkányban lévő üdülő Kiválóan alkalmas pihenni, tanulni, kikapcsolódni vágyó kirándulócsoportoknak, erdei iskoláknak, nyári táborozóknak és családoknak. Az Imókő Üdülő vezetője Szabó Csilla nyilatkozott portálunknak.

- Huszonegy éve dolgozom az EKVI-nél és annak jogelődjeinél - nyilatkozta bemutatkozásul Szabó Csilla. - Ez volt az első munkahelyem. Az Imókő Üdülő 1984-től üzemel. Április 15-től október 15-ig várja a vendégeket. 157 főt tudunk egyszerre elhelyezni a 7 ágyas, teraszos, erkélyes, fürdőszobás faházakban és 10 ágyas kőépületekben. Nagyon szép környezetben várjuk a vendégeinket. Az éves vendégkör egy harmada az egri önkormányzathoz kapcsolódó, két harmad az ország különböző részeiről érkezik. Gólyatáborok, osztálykirándulások, erdei iskoláknak adunk helyet. Rendszeresen karbantartjuk az négy hektáros területen fekvő üdülőt, és pályázati forrásokat felhasználva végzünk felújításokat. Ami nyereség képződik azt visszaforgatjuk a fejlesztésre.

- Milyennek ígérkezik a 2011-es év, vannak-e már foglalások?
- Reméljük jobb lesz mint az előző év volt. A visszatérő vendégkör részéről már vannak lefoglalt időpontok, de ha majd kisüt az első tavaszi nap akkor indul be igazán a nyári iskolai programok a tervezése. Az egyik budapesti középiskola rendszeres vendégünk 4-5 éjszakára. Az étkeztetést a szomszédos Hotel éttermében tudjuk biztosítani.

- Az önkormányzati táboroztatás mellett terveznek-e más jellegű programokat.
- Az egri önkormányzat a szociálisan rászoruló gyermekeket minden nyáron táboroztatja üdülőnkben. Az iskoláknál jelölik ki, kik vehetnek részt a programon. Az idei keretekről még nincs információnk. Szeretnénk cseretáboroztatásokat is szervezni. Amennyiben lesz rá igény a terveink között szerepel harcművészeti tábor rendezése is. Tárgyaltunk az egri Pogár Máriusszal, aki taekwondósoknak rendezne programot. A hatodikos diákoknak kötelező olvasmány az Egri Csillagok, ehhez kapcsolódva osztálykirándulás keretében az egész országból eljönnek Egerbe. Megnézik az egri várat és a nevezetességeket. . Mi szálláslehetőséget kínálunk nekik egy szép erdei környezetben, az Imókő Üdülőben. Kedvező árakon kínáljuk a szolgáltatásainkat, várjuk a vendégeket - nyilatkozta Szabó Csilla.

IMÓKŐ ÜDÜLŐ

* Cím: 3324. Felsőtárkány, Ifjúság utca 2.
* Levelezési cím: Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye
3300. Eger, Bem tábornok utca 3.


Elérhetőség, információ:

* Szabó Csilla
* Telefonszám: 36/434-748 30/345-0991
* E-mail cím: szabo.cs@ekvi.hu
* Fax: 36/434-748


Az üdülőről:

Az Imókő Üdülő Heves megyében, Egertől 5 km-re a Bükk lábánál csodálatos erdei környezetben fekszik. Kiválóan alkalmas pihenni, tanulni, kikapcsolódni vágyó kirándulócsoportoknak, erdei iskoláknak, nyári táborozóknak és családoknak. Elhelyezést 7 ágyas, teraszos, erkélyes, fürdőszobás faházakban és kőépületekben 10 ágyas szobákban biztosítunk, ahol közös zuhanyzó, WC és mosdó van. A különböző foglalkozások lebonyolítására a kőépületekben 2 közösségi társalgóhelyiség áll rendelkezésre. Lehetőség nyílik sátorozásra is. A kemping-vizesblokk 25-30 fő számára nyújt hideg-melegvizes tisztálkodási lehetőséget (WC, mosdó, zuhanyzó, mosogató). A nyitva tartás szezonális, április 15-től október 15-ig várjuk vendégeinket.

Áraink 2011-ben:
Faház (4 fő alatti igénybevétel esetén 4 fő szállásdíja fizetendő)
1900 Ft./fő/éj
Kőépület:
1700 Ft./fő/éj
Kemping, sátorhely:
700 Ft.
+ Személyenkénti szállásdíj:
700 Ft.

Üdülési csekket is elfogadunk!

Szolgáltatások, egyéb információk:

* 24 órás portaszolgálat
* Ágynemű biztosított
* Hűtő a faházakban
* Hűtő a társalgókban (kőépület esetében)
* Sportpálya
* Ping-pong asztal
* Játszótér
* Pihenő park
* Saját parkoló
* Kutya, macska behozható
* Szabadtéri tűzrakóhelyek
* Étkezési lehetőség a szomszédos étteremben
* Vegyesbolt 800 m-re
* Lovaglási lehetőség (3 km)


Szabadidő eltöltés, környező nevezetességek:

Rövid séta az erdőn át (üdülőnktől 10 percre), s máris elérjük a Tárkányi tavat, melyet a Szikla-forrás vizének felduzzasztásával hoztak létre. Igen kellemes pihenőhely!

A környék gyönyörű természeti szépségeket tartogat az azt felfedezni vágyók számára, melyhez a kijelölt turista útvonalakon kívül kerékpárút, erdei kisvasút is rendelkezésre áll. Érdemes fölkeresni az időszakosan működő forrásokat (Vörös-kő, Imó-kő) illetve az Erdei kisvasút végállomása, a Stimetz-ház mellett kialakított erdei tanösvényt.

Felsőtárkányból autóbusszal jól megközelíthető számos nevezetes kirándulóhely: Eger, Noszvaj, Lillafüred, Miskolctapolca, Aggtelek, Szilvásvárad stb.

Közeli termálfürdők: Eger, Bogács, a mezőkövesdi Zsóry-fürdő, Bükkszék és Egerszalók és a miskolctapolcai barlangfürdő.

A különböző foglalkozások lebonyolítására a kőépületekben 2 közösségi társalgóhelyiség áll rendelkezésre. Lehetőség nyílik sátorozásra is. A kemping-vizesblokk 25-30 fő számára nyújt hideg-melegvizes tisztálkodási lehetőséget (WC, mosdó, zuhanyzó, mosogató). A nyitva tartás szezonális, április 15-től október 15-ig várjuk vendégeinket.

Bajzát Rafael, 2011/02/06 12:38:50 « Vissza